Lav en lasagne af blomsterløg

For en dejlig overraskelseseffekt, plant flere forårsblomsterløg i lag. Med denne løglasagne vil du blive overrasket i ugevis i begyndelsen af ​​året af fremkomsten af ​​nye sorter, og blomster vil blomstre i flere måneder.

Pære lasagne
Plantning af blomsterløg i lag eller etager er også kendt som blomsterløgslasagne. Følg trin-for-trin planen: at lave denne lasagne er enkel, nem og hurtig, men med maksimale resultater!

Hvad har du brug for?
Potteskår eller lergranulat
2 eller 3 forskellige løgtyper, med forskellige blomstringsperioder
pottemuld
skefuld
Smuk potte (men du kan selvfølgelig også plante i lag direkte i jorden!)
Pære lasagne

Trin 1 – Hvordan kommer du i gang?
For god dræning dækkes først hullerne i bunden af ​​potten med postskår eller lergranulat. Dette tillader regnvand at løbe væk og forhindrer dine pærer i at rådne.

Trin 2 – Kom i gang
Vælg 2 eller 3 lag løg, men løg der blomstrer på forskellige tidspunkter. Det er derfor at foretrække at gå efter en kombination af tidlige blomstrende, mellemblomstrende og sene blomstrende. Krokus blomstrer for eksempel meget tidligt (februar/marts), mens tulipaner virkelig tager lidt længere tid, før de fremtryller deres blomster (april/maj). Med dette vil du blive overrasket i ugevis af fremkomsten af ​​nye sorter, og blomster vil blomstre i dine potter eller beholdere i flere måneder.

Trin-for-trin plan lav en blomsterløgslasagne – Kombinationstips

Trin 3 – Fyld
Plant de sene blomstrende i det nederste jordlag. Disse senblomstrer kan for eksempel være tulipaner, påskeliljer og hyacinter. Dæk dette lag med cirka 3 cm jord og plant derefter det næste lag med igen cirka 3 cm jord. Afslut med de tidlige blomstrer såsom druehyacinter (muscari) og krokus. Dæk også dette lag af løg med jord med minimum 5 cm, eller cirka 2 gange løgets højde.

For en dejlig overraskelseseffekt, plant flere forårsblomsterløg i lag. Med denne løglasagne vil du blive overrasket i ugevis i begyndelsen af ​​året af fremkomsten af ​​nye sorter, og blomster vil blomstre i flere måneder. Pære lasagne Plantning af blomsterløg i lag eller etager er også kendt som blomsterløgslasagne. Følg trin-for-trin planen: at lave denne lasagne…

For en dejlig overraskelseseffekt, plant flere forårsblomsterløg i lag. Med denne løglasagne vil du blive overrasket i ugevis i begyndelsen af ​​året af fremkomsten af ​​nye sorter, og blomster vil blomstre i flere måneder. Pære lasagne Plantning af blomsterløg i lag eller etager er også kendt som blomsterløgslasagne. Følg trin-for-trin planen: at lave denne lasagne…

Leave a Reply

Your email address will not be published.